DonderdagMeppeldag DuoDag 
Oerol Terschelling

Smartlappenfestival Amersfoort
Het Toiletduo, die naam is al opvallend maar als je weet dat het duo gevormd wordt door Glijende Gerda en Soppende Sjaan, weet je dat ze wel van een geintje houden. Of zoals ze zelf zeggen: ‘de namen zijn op z’n zachtst gezegd misschien ietwat ranzig, maar dat is geheel in tegenstelling tot hun prachtige zangstemmen!’ Op bekende smartlapmelodieën bezingen ze hun dromen over roem, hun angsten en de dagelijkse dingen die ze gelukkig maken en zin aan het leven geven.
Smartlappen Festival Arnhem 
Dag dames van het Toiletduo, het is heerlijk om weer eens iets anders te horen/zien dan de vrij saaie, standaard tape-acts met hetzelfde standaard repertoire. Ik heb me in ieder geval kostelijk vermaakt."

Bert

Aritiestenburo Waanzin
Organisator Festival
Dag van Het Levenslied Nijmegen
Glijende Gerda en Soppende Sjaan
Deze WC dames hebben indruk gemaakt op de jury. Niet zozeer met hun waarschijnlijk niet in nuchtere staat gekozen namen maar des te meer met hun zangkwaliteiten! Bijzonder mooie zangstemmen en vibrato's op niet de gemakkelijkste zanglijnen. Tweestemmige zang zou het nog mooier maken. Presentatie ook prima. Complimenten!

Deze toiletdames klussen wat bij, omdat er met de creditcrises geen droog brood meer aan de pot te verdienen is. Ze bezingen hun dromen over roem, angsten en dagelijkse dingen die ze gelukkig maken en zin aan het leven geeft.

Finale  
Glijende Gerda en Soppende Sjaan
We waren het er allemaal over eens: de namen van deze twee toiletdames zijn op z’n zachts gezegd ietwat Ranzig! Dit geheel in tegenstelling tot hun prachtige zangstemmen!

Wijkvereniging "De Kreek", Spijkenisse 
Spijkenisse Rocks Straatfestival